Salam ibu2 saya mengandung ank prtama sekarang dah 36week 4hari..

Slam...Hai ibu2 semua...18/5 ni dah kene serah kan dri ke hospital untuk bersalin...tapi hati saya rasa takut dan sedih dan nangis..kenapa ye macam tak ada mood ... 36week 4 hri...normal ke salin awal..cukup bulan ke baby kita...? #firstmom #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

2 Balas

37 week dikira baby dh cukup matang.. sya hrini 36week 3 hari.. 20hb ni kena serah diri.. Jgn la sedih sis.. kita kan nk jumpa baby kita dh.. Jgn sedih2 ok kesian baby kt dlm perut tu..

3w ago

ok sis..🥰 terima kasih dah bagi semagat...

37w dah cukup bulan dah. skrg 36w4d means nanti 18h dah cukup 37w. baby dah matang

4w ago

ouh..ye ke kak...sya ingat kan belum cukup bulan..