Pening + pitam

Skrng dh last trimester nk kata alahan taktahu la tapi kerap sgt pening nk bgn pun tk blh jdi jem kepala otak , kalau mkn nnt muntah balik , mungkin hb low sgt kot sbb mmg ada anemia in pregnancy . Tido pun tk hilang jugak , kalau jdi mcm ni nk bt apa utk hilangkan pening ?#bantujawab

2 Balas

Sama sy skrg 36w ada anemia in pregnancy jgk. Tp sy kadang2 je sis tak selalu . Kalau jd mcmtu mmg sy melepet teruk tidur je & rest . Harap sis cpt sihat ye🤲🏻

4mo ago

Nti pergi check sis