Sensitif ke mngada?

Skrg tgh fasa alahan.. critanya, smlm suami kluar dinner dgn fmly dy.. sy x ikut sbb pening muntah x hbis2.. kirim chicken chop😂suami bwk blik bihun goreng🥹katanya kedai tu hbis bahan buat chicken chop.. dhla lapar.. tggu2 dy blik bwk chicken chop.. trus nangis kita😂bila igtkn blik, kelakar plk.. xprnh mcmtu.. ade x mommies mcm ni jgk? Sensitif ke mngada?😅

1 Balas

mmg begitu.. fasa craving.. hampa terok klau xdpt smthg yg kite nk mkn sgt² tu.. pdhl sblm2 ni mmg xde pe pon.. klu x dpt ok je.. tp skrg ni mmg bleh nangis sedu² lg.. btabahla mummy..