Tidur untuk baby

Skrg sya plk jdi risau org ddk ckp ank sya pelik sbb mrka ckp ank sya mlm tido lme sngt.. Pelik ke mcm itu.. Klau pkul 11mlm tido kol 5pgi bgun sbb siang mmg dia x tido just nap 15minit ke 30 minit...Benda itu pelik ke klau utk bby umo mcm dia (2bulan 17hari) #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #singlemom

Tidur untuk baby
18 Balas

Anak sy tido jam 11 bgn jam 10 pg. ada bgn mnyusu dua kli je sepanjang tempoh tu tp siang dia akan back to normal, menyusu dlm 2 jam sekali mcm tu

1y ago

Blh try tanya nurse nnti. Rasanya selagi bmi anak puan okay takde mslh

apa yg peliknya. takkan nak baby berjaga malam? dia bukan burung hantu. apa lah org keliling awk ni. abaikan saja lahhh.

1y ago

kena juga kejut awak. kalau tak bangun, pam susu masuk botol & sua kt mulut dia. mcmtu cara sy buat kalau baby tgk tidur nyenyak

apa yg peliknya. takkan nak baby berjaga malam? dia bukan burung hantu. apa lah org keliling awk ni. abaikan saja lahhh.

1y ago

mrka nielh yg bt yg bru mnjdi ibu jdi seram tiba²

tak pelik pun, normal je tuh. just kalau dia tidur terus time malam ,tak myusu kena gerak bagi susu je la.

1y ago

klau ank awk pon sme klh.. berat dia so far alhamdulillah k

Takpe sis.. Baby kalau kenyang dia akan tido lama.. Akan bangun bila lapar

ank Sya tdo kol 11 pgi bgun kol 9

1y ago

dia bgun mnyusu tak sis

tak bg sy...anak sy pon cmni

Anak saya pun sama sis..

1y ago

klau sme alhamdulillah sbb sya kjut dia mnyusu pon xderlh nk bgun nya