makan laksa - asam laksa

skrg sy tgh pregnant. harini saya teringin nk mkn laksa, gi beli kt d laksa. ada nanas dlm sayur, tapi saya dh keluarkn. bahaya jugak ke pada kandungan kalau mcm tu? sy risau #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

1 Balas

Nanas ok je blh mkn…asalkan bkn sebijik dua..sy selalu mkn nanas beli bekas cawan plastik tu..ms pregnany 1st n 2nd takut nk mkn nanas tp bila baca2 sy mkn je ms 3rd pregnancy..boleh je mkn laksa sis..takyah takut. Hehehe.

4mo ago

alhamdulillah, lega rasanya. thanks sis