13weeks craving Mangga.

Skrg sy rasa nk mkan buah mangga, mcm mangga slalu jual dkt traffic light tu. Mangga, jambu. Boleh ke ke kalau mkn setiap hari? Rasa mcm satu balang boleh habis in one day. Bahaya tak? #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

bahaya. sbb yg dijual dkt traffic light tu dh direndam dgn kapur dan cara pembersihan dia kita xtahu. Dan asam tu pun x bagus juga. better beli buah di kedai buah sahaja. vitamin pun ibu dapat, kndungan pun sihat.

Makan boleh tapi berpada. Jangn lebih sebiji. Makan separuh atau suku je. Better beli kat kedai and kopek sendiri ya