Scan jantina

skrg saya dah 21 week saya ingatkan 27 week macamtu saya nak scan jantina 2d biasa je dkt klinik luar bila saya ckp dgn orng kan orng kata saya awal sgt nak scan nak tahu saya nak prepare sikitยฒ je barang baby dan teruja anak pertama , dia orng kata scan nanti 31week je dah confrim lelaki atau perempuan macamtu jadik macam mana ? Waktu berapa week bagus scan? #firstmom #pleasehelp

13 Balas

Saya 19weeks dah nampak gender dah. Start 22weeks saya nak beli barang sikit sikit