Spotting & uri di bawah

Skrg saya 16weeks. Dh lbih 5x spotting. Dh pergi ke klinik dan scan uri di bawah. Dr ada kasi ubat duphaston utk kuatkan rahim tapi still ada bila kencing dan rasa sakit. Kt klinik ada check air kencing kotor. Kt rumah skrg bed rest je even sakit & spotting lgi. Ke saya patut ke hospital je? Or ada cara lain utk naikkn uri dan stop kn spotting tu? #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

kalau masih berterusan.. lebih baik sis bwak ke hospital bgian kecemasan.. biasa ny kalau kencing kotor.. durg on antibiotics sis..

1y ago

Terima kasih atas pendapat yg diberi.. sekarang tengah monitor. If jadi lagi saya akan terus ke hosp. 👍