Ada ke xde? 😅😆

Skrg kalau kira lepas last scan 26.12.23 janin dh masuk 9w ni..next scan is 24.1.24 ni..1st scan hr tu mmg nampak ada kantung, embrio n heart beat dia dah..tapi tu la perasaan ni..sbb perut x mbesar lagi kot selalu tertanya2 sendiri.."betul ke ada baby dlm rahim ni?" "Ada ke xda dlm ni?" Masuk 9w ni mabuk xda dah, nasi dh dpt mkn sikit2..cuma tenaga je masih di tahap cepat mengah2 kalau berjalan#ingintahu 😅 sapa mami2 serupa mcm saya

1 Balas

Saya 7 weeks dr awl pregnan langsung tak ada alahan. Makan semua ok mcm biasa. Cuma hari nie strat skit gusi n pinggang. Risau juga sbnrnye kite nie mngandung ke tak? Normal ke tak eh? Hehehe