Sakit Kepala & Waktu Tidur

hi sistur sekalian , saya nak tanya ada tak sesapa penah sakit kepala yg amat masa mengandung ? and penah tak sesapa tak dapat tido malam ? macam mana ya korang handle waktu tidur kalau malam tak boleh tidur ?#Buntu

6 Balas

sy smpai masuk trimester kedua masih ad pening2 kepala nie bila nk tido...klau sy rasa sakit sgt..sy akn telan panadol biasa separuh...n sy akn mntak husband picit2kn sbelum tido n sapu mnyak angi n hidu mnyak angin smpai ttido...

br lepas fasa ni. seksanya rasa, smpai migrain brhari². sbelum ni xprnah kena migrain pn. masuk trimester ke2 ni pning² biasa je la. ssh sgt nk tdo. smpai mkn panadol, guna koyok. pastu mntk husband urutkn.

Sama sedang mengalami . Tapi tak layan sangat sakit kepala . Cuma tidur tak lena bangun terkejut² . Besok nya kerja rasa lesu . Cuma bau² minyak angin je . Rasa okay sikit .

Saya. Tengah sakit kepala ni. Kadang2 selang sehari sakitnya. Dia datang mesti time petang2 macam tu. Bila dah malam akan lega sendiri

sama la sis, tp masuk trimester 2 okay dah . dlu kan nak tidur pn takot sbb pening bepusing..

pakai minyak angin n minta husband urutkan sampai tertidur. tapi take time juga la.