hubungan Intim

Hi sis2. Jjur malu nak tanya juak. Tpi kita sni sma2 lalui juga n girl2 jgk smua kn. Tu lah rasa malu mahu di buang jauh demi kebaikan. ? Sis tak bahaya ke jika behubungan intim masa awal preggy cm nie. Risau pulak.? Tpi apakn daya Kita Isteri ni Bedosa jika Tk ikut Kmhuan Suami.. ?? #11WEEKTDAYS

36 Balas

Boleh je sis.. Slow² jee xyah ganas² sgt...sy ank first ..setiap mggu bersama start awl pregnant sampai skrg.. Alhamdulilah xde ape²

Boleh je sis nak berhubungan intim. Awak cuba baca position yg selamat ntuk setiap trimester ntuk keselamatan baby, takut pressure baby pulak

Boleh je sis, sy menunggu hari nak bersalin masih aktif sangat sex ngan laki. Laki kata nti masa sy pantang, dia pun akan pantang juga.

tapi kan salah ke kalo si suami pon kna paham jgk keadaan bini.. kena la sama2 prihatin n xblh laa ikot keinginan dri jew.. 😓

Boleh sis, klau sis cuba try klau okay.. Truskn haahah smpai bersalin😂😂.. Tp ad penderahan stop.. La tkot kndungn effect...

Sya xbrni msa awl kndungan...sbb kndungan awl lg, lgi2 ank frst rahim xckup kuat.. Da 3bulan tu bru sya strt brsama dgn husb..

5y ago

Saya pun . Rasa risau tu menyebabkan nafsu pun tak muncul muncul . Haha . Bila dah 3 bulan , rasa kesian pulak kat husb walaupun husb tak minta

In shaa Allah takde pape...slow2 aje buatnye..sy pun kalau ikutkan tiap weekend berhubungan dgn suami..ok jew

xpe ja.. ni dh dah masuk 22 week pon still buat je.. tp position yg tak menyakitkan kita and selesa laa sis..

Saya 37 mnggu, still bersama dgn suami smpai sekarang 😅kurang sikit rse sakit badan ngn pinggang

Saya awal2 ni husb mmg xnk buat. Dia sgt menjaga. Dia kata lagi 3 bulan dia nk bukak puasa😂