Payudara keluar cecair

Hello sis ! Normal ke kalau 18 minggu, payudara keluar air warna putih. Air tu macam melekit kalau kita pegang ? ##ingintahu #seriusnanya #bantusharing #firstmom

4 Balas

Nk proses susu sis..jangan picit buang ye, susu awal2 tu elok sngt untuk baby

normal sebab badan mmg akan start hasil susu awal. Tu colostrum mungkin.

normal sbb bdn tgh hasilkan susu jgn picit

susu kot tuh sis

5mo ago

oh takpa ,janji sis jgn picit naa, kolustrum tuh. just bila mandi cuci takut tersumbat jahh.