ttc . share pengalaman

siapa yang dah try susu efferty ? boleh share pengalaman mommy #TTC #baby #nakbaby

4 Balas

Sy try. sambil2 tu jaga sugar intake jugak. alhamdulillah ada rezeki. now anak dah nak masuk 5 bulan. Sy sempat minum dalam 3 jar rasanya

7mo ago

alhamdulillah

Sy try 1jar je, ingtkn nk tgok bkesan ke x nxt month trus jdi..alhamdulillah, tp sblom tu sy mkn asid folic gnc.

7mo ago

alhamdulillah doakan saya pulak ye

sy ad minum 1 jar je susu efferty..tgk2 next month tu terus lekat..tp sebelum tu sy pegi mengurut jugk..

saya amik yg travel pack je try, alhamdulilah. dah 8 bulan dah hehe rezeki asbab