CL Johor Bahru

Hi siapa yang cari CL area jb boleh pm ye , kisahnya saya dah bayar deposit rm100 tapi tak boleh nak ambil pakej sbb hal tertentu , nak now deposit tak leh refund so siapa nak pakai CL boleh pm bayar kat saya rm90 je nnti saya akan minta tukar alamat and maklumat

2 Balas

area mana? pakej berapa

12mo ago

saya baru bayar deposit rm100 dekat CL tu nak refund tak boleh , dia ada mcm ii pakej kalau sis nak sis pm saya 0182153947 nnti saya minta tukar alamat and maklumat