Alahan bau masakan

Siapa yang ada alahan tak boleh nak masak & kadang tengok makanan pun rasa jelak , loya . Nak makan pun tak boleh masuk . Kandungan saya baru 13w 3d . Rasa nak baring je tapi fikirkan baby nak makan 😭😭 . #pleasehelp

1 Balas

mmg normal. sepanjang saya mengandung alahan teruk. saya kena test apa je yg sesuai dgn tekak sampai jumpa yg boleh terima. sebelum tu mmg muntah aje. saya lebihkan minum amnum dgn similac tiap kali saya takleh makan. alhamdulillah baby dah keluar ni sihat aje