35 WEEKS

Siapa tahu petua nak hilangkan stretch marks mcm ni? Jenuh tonyoh cocoa butter bio oil tp mcm makin banyak je ? seram tengok perut sendiri. #picgoogle #bukanperutsaya #stretchmarkserupa

35 WEEKS
51 Balas

Nt d bslinn dya slow2 akan hilang .. Sy dlu mngndung pon mcm nie .. Alhamdulilah hbis bpntng hilng sdri .. Sy guna lotion biasa je

sy dlu lg teruk drpd ni sis ... mmg xbole buat ape2 .. baby klua br hilang ... sy lg hbes stu perut klua merah2 mcm ni

Sis, cuba yang ni. Saya amalkan lepas saya dpt tahu yg saya pregnant. Alhamdulillah takde. Kena rajin sapu lar

Kenapa boleh jd mcm tu ye? Takut pulak saya dah nak masuk 7 bulan tapi setakat ni takde lagi stretch marks ni

sis jgn garu2 tau , makin d garu makin byk .. kalau rsa gatal tak tahan , gsok2 mnja je guna tapak tgn ..

Anak nak masuk 2 jarak dekat dekat pun tak pernah ada stretch marks ni. Punca dia kenapa ya

Sy pkai yg ne.. Insyallah berkesan smp skrg.. Blh beli dpt Watson

Sy pun ada jga. Tpi xbyk..cuma perut lpas brsalin..nmpak gelap drpd yg sblumnya

Saya relax je suami tgk pun tk de pe normal sis benda macm tu 😊

Sy sapu bedak je..sbb gatal..huhuhu..mmg payah nk hlg stretch mark