Nak tahu..

Siapa tahu macam mana baby aktif dalam perut, hari ni saye dh 17 weeks.. #seriusnanya #firstmom

4 Balas

saya 17 weeks dah rasa sikit baby gerak kalau kita letak tgn kt perut . semalam pergi scan pon baby elok membesar tengah tidur ,siap terkangkang tunjuk jantina dia 😂

1y ago

senang tgo jantina mcm to kan.week 17 pun sda jelas kn npk jantina hehe

sy pun 17week,msi x rsa baby gerak cuma kdng2 ada rsa mcm angin.sy sda scan d klinik swsta sbb klinik swsta terang scan.npk baby d dlm sngt aktif Dan jantin pun sda boleh npk..

1y ago

ouh dh start nmpk jantinanya ke.. hihi tq share

sis saya pun 17w nak tanya ada tak kadang² rasa perut tu senak tp kejap² jee lah ? kalau mcm time duduk lama ke baring lama ke .

1y ago

ade gak rse cmtu

17w kena pergi scan untuk tahu. masih kecik untuk rasa aktif kerap tapi dah start boleh rasa bubble camtu