Macam mana nak dapat sample susu newborn?

Siapa tahu link untuk dapatkan sample susu baby newborn? Saya cari tak jumpa lah. Nak beli terus banyak takut baby tak sesuai. Boleh share link sample susu atau recommend susu mana yang ok untuk baby newborn? #firstmom

1 Balas

sorry awk mmg xde sample susu utk newborn smpai 1 tahun sbb mereka mengalakkan penyusuan susu ibu sepanjang 12 bulan kelahiran. nak tak nak mmg kena try and error. cari mana2 brand yg ada pek kecil.

12mo ago

ya sama2 awk 😊