injection dexa

siapa sini yg berpengalaman baby 34w tpi dh kena suntik n dah ada bukaan 1cm, biasa nya dr bg blik atau mcm mna ya?? semlm pegi appointment hospital o&g utk review result kencing, bgtahu dr yg lately baby kurang gerak dri biasa n perut asyik mengeras tmpt yg sma sakit masa admit ward 2weeks lepas... dr try check bukaan tahu² dah ada 1cm, dr inform sya just kena admit utk ambil injection dexa shja.. ada kh yg sma mcm sya last² kena bersalin awl??#firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #bantusharing

1 Balas

kak ipar sy pregnant twins. inject dexa sbb ada bukaan 2cm. warded 2 malam,lepas tu discharge. 36w czer sbb bukaan dah 3cm

11mo ago

tak pasti pula. sbb kak ipar sy dan baby2 dia warded 2 hari ja. lepas tu balik rumah