Air masak

Siapa sini pernah bagi minum anaknya air masak yang bayi nya belum sampai 6 bulan , senang cerita bawah 6 bulan , saya dokte nasihat kan suru minum susu ibu je bayi tp mak saya suru bagi air masak supaya anak senang berak , sebab katanya orang dulo2 bagi je air masak masa dia mula lahir kalau susu ibu tak boleh keluar . So ibu2 apa pandangan anda ? #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

air masak x bley bg kt bby bwh umur 6 bln.. x yah la ikut org dlu2.. dyorg x tw.. skg kte da tw kn..ssuai ngn org lain, x smestinya ssuai ngn anak kte..

dari bg air masak baik bg susu formula klau susu ibu xde...lagi bagus, knygpun knyg baby, air masak ni boleh buat jdi kembung