Due date bulan 9

Siapa sini geng due date bulan 9? Nk hujung hujung ni kerap baca pasal +gbs pula. Risau. Doctor dh bagi ubat kencing lawas + ubat bawah + antibiotics. Huhu. Siapa ada pengalaman? #Sharing_dong_Bund #SeriusTanya

2 Balas

aa kn..sy pun risau..semalam ada bagitau nurse yg sy nk buat swap gbs..tp sy xdela simptom2 tu. kan skang ramai yg xdek simptom tp bila buat swap +gbs..tu yg risau..nurse ckp kalau xde simptom2 tu dia org xnak buat.. huhu

2mo ago

mcmtu kena swab kena swasta la awak. risau gak klu nurse kk tknk buat huhu

Sy due date bulan 9. Kalau awak risau pergi swab di klinik swasta. Sy dulu pun bgtau misi ada keputihan, dia ckp biasa. Tp bila swab, positive pula. Takda gatal2 pun. Bawa ja result pergi kk. Diorang tak repeat swab pun.

2mo ago

Diorang just refer doktor untuk update dalam buku pink. Lepastu add on risiko kat depan buku pink tu. ubat pun tak bagi sebab tak teruk.