Edd january 2025

Siapa sini edd january 2025? Dah siap beli barang ka? Saya anak kedua masih cari mood 😅#ingintahu

25 Balas

sama lah sy due jan..barang2 baby belum beli lg..hujung bln ni br nak start beli

sy 3/1..xbeli ape2 pm lg awl bln 12 bru beli kot..rse awl lg..xbeli bnyk pm simple2 je

Sy due 14 jan dh beli brg bby ..baby no 2 setelah 7 tahun menanti 🤲🏻

Belum jg.. Due 1/1, nk tgk bju2 yg ank no 1 n 2 ja dulu.. Nnt bru tmbh2..

edd 3/1 beli mana yg penting,buat list. ada masa survey Cari diskaun.

Sama la kite baby january😉😉xbeli apa2 pon lagi..plus ank ke2🤭

Belum , tak beli apa pon lagi bz dgn program sekolah 😌

hihi baru tambah baju2 je sikit.. yg lain xde pun lagi 😂😂

belum , nanti beli yg mana penting je . rasa masih awal lagi 😂 Edd 27/1 secondbaby 🥰

saya due 3/1..tinggi barang mommy je..baby dah siap