Morning sickness

Hi ! Siapa sini dah start alahan? Cube share experience . Baru 4 minggu orang kata patutnya dah ada alahan. Tapi belum lagi. #ingintahu #firstmom

6 Balas

jgn di mintak sis. . alhamdulillah la x de alahan lagi. .. sy ada hari ada ada hari xde. . klo ada hari xde tu rasa seronok nya Allah je tahu tp time harini nk kena tu. . sy hanya nampak tilam bantal toilet. . sy sdri pn x tahu sy prgnant. . tahu pun 2 hari lps. . sbb dah seminggu suami tgk sy punya peel merepek2. . sy pun akur la check . .eh dah double plak

ada yg lewat baru alahan awk.. tp kalau xalahan lagi bagus. syukur sgt..awk bebas buat aktiviti harian mcm biasa. sbb klu alahan ni apa pun xleh buat awak..nk tido ja..

Saya dari tahu mengandung sampai bersalin takde morning sickness. Morning sickness ni tak wajib tau. Jangan di minta. 😅

Awak kita dari awal period sampai dah nak dekat due period tak de alahan apa apa jugak. Upt samar lagi

sama je 4 minggu kurang alahan sesekali je muntah

Sama..