Nak tanya pasal czer anak ke-2

Siapa sini anak pertama Czer? Then next bersalin tu baby first umur 2 tahun. Betul ke kalau anak pertama czer, yg ke dua pun akan czer klau kita tak ckup kn 3 or 4 thun? #CeasarianDeliver #CeasarianMom #ceasarian #czerjourney

1 Balas

tak lah. depends pd keadaan semasa kndungan dan keadaan ibu. klu xde apa masalah, kenapa perlu czer. ada je gap 18bulan vbac

3mo ago

Terlalu banyak dengar kata orang kiri kanan yg pengalaman dia bila da anak tu czer, next2 surely czer. Dan dan lagi org kta czer kedua lebih sakit dr pertama. Tkut juga la tp tula nk senangkn hati dgr pengalaman moms lain kat sini. Thanks respond dear ❤️