DUE DATE 2/8

Siapa sama dengan saya? Dah 29 week 4 day. Baby korang berat berapa dah? Mine was 1.1kg .

10 Balas

sis sy due date 11.8 .skrg nk msuk 29 w. last scan hritu bby xsmpai 1kg pn lg. dlm 800g cmtu. ada ke yg mcm sy. dr suh mkn byk sikit kesian dkt baby

samaa. due date sy 2/8. dr kata berat baby okay. risau baby besar ke apa sbb berat badan naik mendadak

3w ago

28weeks aritu baby 1.2kg

saya 20/8.. berat badan sya tak naik2 tetap berat yg sma x mengandung dn mengandung 55kg

mine edd 6/8, berat baby 1.4kg. doc tegur sy kuat makan, sbb tu bby besaq dahtu xkn la xmkn

3w ago

sma due 6/8 , berat baby 1.3kg .. doc x ada juga ckp apa2 😅

due sy 6/8 haha sama la dh 29 week skg, berat baby 1.9 kg hm x thu la berat ni normal ke x

4w ago

Sama dengan saya berat baby dr kata 1/9, due 4/8

saya next week scan masa 28week 1.275 risauu jugak tkot bby besar saya ada gdm

sy 27 week baby da 1.1++kg 😅 berat pun naik mdadak 3kg dlm masa 2 mnggu.. 😅

3w ago

sy edd 16/8 . sy masa 26w berat bby da 1.2kg😅 berat pun mdadak naik 3kg..

Sy punya edd 15/8, baby brt 1.2kg, sy kurang mkn nasib size bby normal.

saya 4/8. berat baby 1.4kg. Berat saya xnaik, baby yg naik berat hehe

saya 6/8 jugak due...tp berat dua2 baby beza 17%