uri bayi siapa boleh tanam?

siapa saja boleh tanam uri bayi? dah berpisah dengan suami , dia mmg tak ambil tahu pasal kami. kat family tiada lelaki yang Muslim. ( ibu saya convert, jadi yg islam ibu, saya and adik saya saja ) tiada ayah sebab bercerai waktu usia saya kecil lagi dan tak pernah berjumpa atau bercontact. #SeriusTanya #bantujawab

3 Balas

Ibu atau adik pun boleh. Tp kalau tiada siapa sgt boleh je mnta tolong ahli surau/masjid. Janji kita dah bersihkan uri tu.

ibu pun boleh asalkan dah bersih kan uri sblm taman

boleh minta tolong ajk surau or masjid yg berdekatan

4w ago

okay awak , terima kasih