Cara tengok contraction?first mom 38w5d

Siapa pernah guna app ni utk track contraction??mcm mn ye nk thu mn stu contraction tu dtg brpe minit??tgk bhgian kekerapan atau bhgian purata kekerpan?#ingintahu #firstmom

Cara tengok contraction?first mom 38w5d
2 Balas

Mase saye gune ni, saye tengok kekerapan je sebab kite nak tau selang bape lame contraction dtg. Purata tuh macam keseluruhan kekerapan tuh.

4mo ago

Kalau awak rase memang da tak tahan n risau awak pegi je, saye masetuh dari pagi sakit perut manje2 gitu.Saye rase risau and penat nak rase camtuh, so saye pegi je pac. Lagipun saye memang da overdue, tarikh saye bersalin tarikh saye serah diri. And mase saye pegi pac memang da ade bukaan.

Apa nama app ne?

4mo ago

tulis je kt PlayStore "contraction timer" lpstu pilih yg hijau tu