Siapa pernah cek upt negatif tapi pegi hospital doc scan ada kantung

Siapa pernah cek upt negatif tapi pegi hospital doc scan ada kantung baby? Kisahnya pegi hospital sbb bleeding dan sakit senggugut yg teruk sgt, dr syak ectopic pastu cek tngok ada kantung dlm rahim, tpi bila buat self cek negativ dua kali upt, pelik jugak😅 tunggu lgi 2 minggu utk cek heatbeat baby kalau masih ada, xnak berharap tpi jdi duk fikir hari2 betul ke pregnant ni sbb xde rasa apa2 just demam selsema dgn sakit badan je ni #firstmom #bantusharing

1 Balas

Ada doktor ambik darah untuk buat ujian bHcg ke x?mgkn HCG sis terlalu tinggi or rendah menyebabkan upt xboleh nak kesan kot?😄

8mo ago

Cuba mtk doktor ambk darah buat ujian drh pulak...Ada je upt xdpt nak kesan tapi mengandung...