Selesma dan batuk²

Siapa momy² yg ada baby ,lama sngt nak smbuh batuk² dan selesma ni?? Baby sya dah sebulan batuk² berkhak,,dah jumpa doktor,xray paru²,cek darah smua,ambil air dlm perut smua masi ok.. doktor dah bagi antibiotik tuk mengelakkan jangkitan kuman,tp tulah batuk lambt nak smbuh..mcm mana nak cegah yer..cer kongsi..rsau sngt#bantusharing

2 Balas

jgn bg keluar, pakai air purifier kt rumah. klu ada yg merokok atau vapepasti kan merokok atau vape luar rumah. baju yg dipakai masa merokok wajib tukar, jgn pwgang bayi selepas merokok dgn baju dan mulut ade sisa vape/rokok. lagi lambat baik klu ada lagi elemen mcm ni yg merosakkan paru2 baby yg baru lahir.