Ayunan baby

Siapa moms out there yg guna ayun for their baby ? Boleh share pendapat moms ? #bantusharing

6 Balas

sy bgi je bby buai.. kalau tak mmg susah laa nk buat keje nak rehat lgi.. layan kan je laa perangai bby kita.. bukan 24jam bby nak berbuai.. lgi satu bby sejak dlm perut dia dh berasa di ayun.. jdi x salah nk bgi dia selesa tido sama mcm dlm perut

Saya guna juga, tengok keadaan baby kalau dia mmg nak buai saya bg je. Tapi kena bedung dia supaya dia tak terkejut. Lagipun senang utk kita buat kerja baby lena dlm tu sejam setengah, dua jam. Boleh lah lari buat kerja ke mandi ke hehe

12mo ago

betul tu mom I agree . mula2 sy x nak guna ayun , tp baby sy high demand so tpaksa juga guna

sy ade swing tu tp baby xnak.. klo bole nk cube bouncer tp husb xnk.. dia lebih rela tepuk or dukung 😩 kdg tu pnat sbb nk kne mngadap je baby susah nk buat keje.. cume skrg baby da pndai tgk tv bole la bg leka kjap..

12mo ago

mula2 husband sy pun xnak guna ayun tu . tp sy explain dgn dia mental sy tgngu sbb baby asyik ngis . so kena fkir mental sy dan juga baby . after that husband faham so now guna ayun . senang ckit bole jg bt kerja ruma.

sy guna buaian utk anak² sy. nanti dah besar sikit baby lepas buaian sendiri. sy guna utj keselesaan tidur baby. sy pun senang nak buat kerja. tp sy tak kasi bantal baby sy,hanya letak mcm tu ja

saya guna ni utk baby.. depends kpd baby juga.. kekadang suka dipeluk sambil menyusu

ya sy guna...