Sebelum prgnt lemak perut mmg tebal. Sekarang dah Masuk 22 week perut masih terbahagi 2 lapisan😅

Siapa macam Saya,perut terbahagi dekat pusat, lemak atas Dan lemak bawah 🤣 #Firstbaby #ttc11tahuntahun

6 Balas

sama lah kita awk.. lagi2 saya ada parut bedah dekat atas pusat tu separuh perut dekat belah kanan. lagi nampak berlipat dan terbagi 2 perut tu sampai kawan saya kata perut saya ni rendah mcm rahim saya rendah🥲

Saya pon sama sis. Jenis perut berlapis. Sekarang 21w mcm tak nampak beza sgt. Tapi husband ckp rasa lah membesar sikit. Tak tahu ke apa saya sendiri tengok nampak sama je dari sebelum pregnant sampai dah 21w 🥹

Ahaha sama lah kita. Sekarang 18w, tapi ada lah rasa perut bawah tu keras dah tak rasa lembik² lemak. Tapi tiap malam, suami nak usap perut mesti tanya, "yang atas ke yang bawah ek?" 😂

2mo ago

yang ni lawak sis🤣 suami selalu pegang perut yang atas..Saya alih tangan dia pergi bawah 🤣tapi lemak atas Pon ikut besar

Sama lar kita. Perut dah memang buncit sebelum mengandung. Now dah 22weeks. Taktau mana perut buncit dengan baby bump.🤣🤣

sama sis.. 22weeks with perut buncit. smpai skrg klau org tegur ckp dh nmpk perut, sy akn ckp "ini buncit"

Sama lah kita sis..smpai terfikir bby okay tak efek bby tak ni sbb lemak kat atas..

2mo ago

kan .jadi overthinking pulak..duduk bersila Pon cam biasa..berlipat je perut tu..