Morning sickness masih muntah

Siapa kat sini yg dah 14 minggu atau lebih tapi masih muntah2 dan mual tiap kali makan minum? 😅 ada tips tak. Dah mkn ubat tahan muntah pun masih muntah. Dah takde idea nk makan apa rasa trauma pulak dgn makanan 😂 #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

sama la kitaaa. 14 minggu tpi masih ada rasa mual mual, perut lapar tpi kalau makan ja wajib muntah. ubt tahan muntah pun ada makan dr bgi haritu, dengan sekarang berat tgh drop . dr bgi sampai 21hb ni jaa, kalau berat still turun tktau la mcm mna😅 in shaa allah semoga urusan kita dipermudahkan oleh allah, nnti mual mual tu hilang laa. lalui ja laa, bukan selalu nkrasa moment mcm nii 🥰♥️♥️

Saya dah 16w baru selesai fasa muntah. Tp kalau tgk bende menggelikan auto mual balik. Sabar je mummy sikit lagi dia hilang

sye nk msuk 19w dh still muntah lps mkn 😂

2y ago

Hahah yeke then cmne tu awk bekerja tak. Buat masa ni saya amik cuti sakit tp nnti nk masuk keje dah xtahu cmne nk elak muntah kt tmpt keje or naik lrt. 😂

sama la still muntah2