Suka masak malas kemas rumah

Siapa kat sini pregnant suka masak x suka kemas .. adoii skrg baru 12w habits suka masak x suka mengemas semua la Dari kemas umah ke basuh baju ke memang x berminat .. masak tiptop .. ckp jee nak mkn ape semua boleh .. sape cm saya .. ibu pregnant anak ke4.. #rajinmasak #malaskemas #ibupregnant

1 Balas

Saya apa pun malas mngandung kalini.Hahaha... Tapi paksa diri buat gak sbb dah ada ank2 y sekolah. Mengandung girl sebelum ni rajin sngt siap jahit sarung tilam, bantal sendiri

1y ago

Kan... x tau la faktor umur ke atau pembawakan ank ni. haha