Pasal baby

Siapa di sini 39week 1hari..belum bersalin🫤 ada gdm on diet.. perut mengeras je tapi takde turun apa²... Cuma keputihan mengetal warna hijau tapi tak berbau... Jom kongsi pengalaman korang.. Dan jom berdoa semoga dipermudahkan urusan kita semua#seriusnanya #ingintahu #2ndbaby

1 Balas

Sy.. anak pertama turun darah 39w2d, esoknya bersalin. Doc yg pecahkan ketuban. Anak kedua takde tanda terus contraction on due date. 12am contraction start, 3am keluar darah, 7am pecah ketuban sendiri terus bersalin. Ank ke 3 kena masuk ubat tp emergency czer sbb baby pusing last minute hehe