Demam masa pregnant

Siapa dekat sini pernah demam dan batuk2 masa pregnant?? Apa korang buat ye??. Sy dah 3minggu badan rasa xsihat. Pastu batuk dah 2 minggu xbaik2. Nak makan ubat ada org ckp xboleh. Ada org ckp boleh je tapi jgn kerap sgt makan bila pregnant ni. Tolong sy. Sy xtahu dh nak buat apa. #firstmom #demam #batuk #firsttrimester

5 Balas

apa2 jumpa doktor

1y ago

sebenarnya doc tu dh tau sy mengandung. tp sy pon xtahu kenapa dia masih bg sy ubat yg xboleh sy consume. nasib baik sy terdetik utk google ubat yg sy mkn tu. walaupun sy dh termakan satu