sonobee scan

siapa ada pengalaman scan di sonobee? harga dekat iklan rm18 untuk gender scan and rm28 untuk growth scan. betul ke harga tu atau ada hidden charge?

7 Balas

Pernah masa 1st pregnancy dulu sbb tengok harga murah kan. Masatu sonografer maybe takda pengalaman sangat kut muda nampak dia. Dia tekan tekan perut saya sampai nak senak. Masatu memang taknampak baby/heartbeat/kantung langsung. Then sonografer tu kata cuba pergi tvs then result suruh forward ke dia 😂 saya dah rasa kelakar sikit masatu. Saya n husband tak yakin dgn dia and end up pergi klinik lain jugak. Alhamdulillah nampak heartbeat semua. Tapi tulah, belum rezeki saya, beberapa hari lepas tu saya miscarrige ❤️

1y ago

sonobee ni student (bkn sonographer bertauliah) yg buat. dah byk isu timbul sbb salah scan, sbb tu harga diorng murah

Saya baru pergi sonobee 3 hari lepas ambik pakej growth scan rm 28 . Sono scan siap tunjuk baby semua and baby saya pon siap tunjuk gender dia . hehe kalau awk nak print gambar ni sekeping rm 2 . yg lain nanti dia akan sent by ws ❤️

1y ago

aah betul . awk kene booking untuk dapat harga promosi , kalau walk in harga jadi mahal

harga betul , takde hidden. weekend dgn weekday harga beza . dari awal kandungan saya gi sana, keguguran dan pregnant semula pun saya ke sana

Saya selalu scan kat sonobee , memang harga dia macam tu as long as buat appointment dulu harga dia memang murah kalau walk in jadi mahal

Haritu sy buat NT scan, harga sama macam yang diiklankan. Takde hidden charge. Gambar sekeping rm2. Selebihnya dia akan send thru ws.

Haah harga betul janji booked online. Seronok banyakkk gambar dpt! 11 gambar scan dpt by wssap.

Buat growth scan nanti dia akan buat gender scan free, kita semua sekali dia buat