Sakit ari-ari

Siapa ada pengalaman sakit bahagian ari-ari ? Pregnant masuk 22w. Kali ni sakit betul. Tak pernah lagi sakit sebelum ni. Nak jalan sakit, nak diri sakit, nak pakai kain diri kaki sebelah pun sakit, serba tak kena rasa. Adaa baca katanya normal sebab tulang bergerak utk sediakan laluan. Ada tak momy yg alami macamni ? . Updated 2/7/23. Tiba2 sakit tu hilang dah. Ya allah nikmat rasanya 😅 boleh dah jalan mcm biasa.

5 Balas

sy 20w haritu pernah sakit ari² .. sakit dia kuat. tp boleh tahan tp sakit xtau la nak ckp camna.. kita pun tak pikir la negatif kn selagi takde pendarahan i think ok je so i pun biar je.Then msa appt kk, bgthu nurse pasal tu, dia kata klau sakit next time kene g emergency. Tu je la dia ckp😅 skg so far ok je

sy skrg 20w, sy pon sama sis,,,, sakit, tp xtau nk jumpe dr ke tak ni.... mcm awal sgt je da sakit bhgian ari2 ni...

ada jg sakit..tp masa 22w ok lagi..msuk 8 bln ke atas bru terasa lebih

10mo ago

sy sampai kadang tu nk jalan pun tak boleh. sakit bila jejak kaki. baru 22w 😣

masa sy 22w ada jg rasa tp xsesakit skrg yg dh 8bln lebih..

10mo ago

maknanya sakit tu xhilang lah ye? huhu

sakit area sini ka?

10mo ago

alhamdulillah dh xsakit dh. 😅 hrtu sakit sgt. ni ok dah nk jalan ka bangun pa semua. lega. kalau tak jenuh tahan sakit sampai nk nangis la.