mengurut bersalin

siapa ada pengalaman mengurut, normal ke bayar rm240 untuk 3 hari tapi sehari urut tak sampai 50 minit ? #firstmom #firstbaby #ingintahu

7 Balas

Tak normal, biasa sejam pun standard 70 . Tapi tempat saya 3 jam 50 . Mungkin ikut tempat kut. Bidan sini dah tua. Mungkin dia takberkira pasal duit.

tak normal. saya tiga hari. setiap hari sejam setengah masa dia ambil. RM270 sekali mandian serum

Sye ambl pakej 3hari 490, urut+bertungku+mandi herba+siapkan ibu and baby skli

Kira murah sgt tu. Sy 3 hri 450 di kedah

Awak berurut dengan siapa

Saya urut rm 50 je sis

Area mana?