Buat ecv Sakit tak

Siapa ada pengalaman buat ecv? Sy first mom.sekarang dah 38week.. baby sy kepala belum pusing.. ada peluang lagi ke baby akan pusing ke bawah? Kalau diberi pilihan better buat ecv dulu atau cser?#ingintahu #firstmom

1 Balas

Ramai yg kata sakit lah juga. Tp sakit yg masih boleh ditahan In Sha Allah. Kalau diberi peluang, cuba ecv dulu sis. Sebab sakit ecv tu sekejap je time doctor pusingkan compared to sakit czer time lepas bersalin. Cuba dulu ya tp kalau fail tawakkal shj lah