makaan nanas

Siang Bun, mau tanya dong sebenernya boleh gak sih bumil makan nanas?

53 Tanggapan

Boleh tapi lebih baik jangan.. Soalnya micu kontraksi saya ngalamin soalnya

Boleh aja bun.. pnting kn bukan nanas muda. Dan jngan berlebihan😊.

boleh" aja klau sepotong, yg gak boleh 1bulat bunda makan mules nanti

Boleh bun, tapi jangan banyak,aku seminggu sekali makan nanas

Kta bidan ga boleh makan nanas,peyem,cuka ga baik buat janin

Boleh kalo cuma sepotong bun . Jangan banyak banyak ya 😁

Boleh asal yg benar" matang dan jangan brlebihan

Boleh bun yg penting tdk berlebihan makannya

Boleh bun, asal jgn bnyak²,, 1-2 potong aja

Boleh. Nanas matang dan jgn berlebihan.