Bagus produk ni

Sgt sesuai digunakn utk smua jnis kulit dan tdak berbhaya utk ibu pregnant

3 Balas

Saya nak tanya, saya dah 38 minggu, semalam check bukaan di hospital dah 2cm tapi dinding rahim masih tebal 1.5cm. Mcm mne nk bg cpt bersalin ya? Ada tips tak? Ke masih lmbt lg nk bersalin?

2y ago

cuma bnykkn berjln ... ataupun buat jln itik ke ...tpi kena prepare jugak la brg nk bawak hospital siap siap kat kete kita tu.. mn tau lps berjln kat tmn tetiba rasa contraction ssgt...semoga dipermudahkan ♥️

👍🏻

👍