Stress tak tahu nak makan apa,

setiap kali nak fikir makan mesti nak muntah. selera makan tak de. setiap hari tak tahu nk makan apa. tak de selera makan. saya stress mcm ni. penat nak fikir makan😭, kenapa mcm ni. ade org mcm saya ke.

2 Balas

faham. mmg letih fikir tak tahu nak makan apa. saya alahan pula sampai trimester 3. nak tak nak kena cuba apa yg kena dengan tekak. macam saya makanan tu takleh ada bau lansung baru boleh makan. so dalam masa cuba pelbagai jenis makanan tu mmg asyik muntah je kerja. tapi nak buat camne, terpaksa cuba kalau tak, tak tahu apa yg boleh makan

5mo ago

terima kasih awk, sy akan cuba untuk tahan