Kekejangan perut

Setiap hari memang kejang perut ke trimester pertama ? Mcm sye belah kanan je bru msuk 6 weeks x nmpk kantung lgi. Berapa lama effect kekejangan ini berterusan?

2 Balas

Maaf tanya selalunya tak nmpai kntung, doc akan cek guna tvs tu, kalau tak nmpak jugak dorg akan refer pakar o&g hspital. Selalu trimester 1, kejang perut tak selalu, kalau ada pndarahan sis ke klinik / hspital trus

Kejang perut 12 minggu ke bawah ni sama ada a normal sign or not good.. jangan paksa diri buat kerja yg berat ya.. rasa penat kena rehat..