Tips Cepat Bersalin

Sesiapa ada tips untuk cepatkan bersalin 🫢 saya baru 37 weeks tapi nak bersalin normal jika boleh ,, anak first dah czer ,, skarang risau kalau tak dapar bersalin normal ,,tolong bagi tips yerr 🙏🏻

1 Balas

Tips: kerap bersama suami, buat senaman squat, banyak berjalan, jalan itik, mkn bendi banyak nk due ni, turun naik tangga, senaman rama2, banyak sujud, ni antara tips mostly mommy buat utk cepat bukaan. Buat yg mampu je. Jgn pksaa

6mo ago

Terima kasih utk tips ni mummy 🥰