Normal tak sakit gigi semasa hamil?

Sesiapa ada pengalaman sakit gigi atau rasa ngilu masa hamil

5 Balas

normal .. sy pregnant kali kedua.. pun rasa sakit gigi jugak .. tahun lepas ..lepas sy bersalin ank 1 dh cabut gigi yg sakit tu🤣🤣 .. skrg gigi lain pulak buat hal .. tpi nk buat tampal je nnti .. satu anak satu gigi yg sakit🤣

3w ago

alamak,, risau pulakk😅

Normal sebab kadang kalsium kita berkurang Boleh ja g check di kk gigi Bagitau kata pregnant Nanti dapat la ubat tahan sakit ka apa kaa

3w ago

terima kasih

normal..kena ambil kalsium..susu kena amal minum

normal