Hai mommy, korng sama x mcm sy 28w kerap skit kaki skit betis . Ap yg korng buat untk hilgkn skit tu

6 Balas

sya tkda rase sakit kaki atau betis tpi sya sakit pinggang. klau bring pun xboleh bring diam. asik nk tukar postion sbb xselesa blkg bdan.

2y ago

Ohh ye ke sy so far kalu baring mmg nak kene ada bantal lebih baru selesa . letak belakang badan

Saya selalu jadi, suruh suami urutkann. Kdang banyak jalan boleh jadi jugakk. Alhamdullilah setakat ni tak ada krem truk2 lagi

bykkn berehat..nnti sakit kaki tu hilanh...sama cm saya...nk buat kja susah, ngn ada ank kcik 2tahun lagi..skrg sy 27week

2y ago

Tu lah . bila rasa sakit tu relax jap tapi mmg kerap rasa, semalam nak terawih pun pakai kerusi da tak larat sangat😅

Sy kalau sakit betis atau kaki sebab byk brjalan, kemas2 rmh mop2 lantai mesti sakit. So sy tidor je , rehat byk2..

2y ago

yes sama macam sy la ni . so far sis puasa tak ?

Saya pun macamni sis. Doktor kata kurang kalsium sbb baby ambil kalsium dari badan kite. Banyakkan minum susu ya.

2y ago

Ohh yeke . ok terima kasih in shaa Allah try up kan lagi kalsium

sakit kaki sebab banyak jalan ke sis? atau rasa lenguh ngilu? kaki bengkak tak?

2y ago

Jalan dalam rumah macam buat kerja rumah kan sapu rumah masak haa rasa la sakit tu, so far kaki tak bengkak lagi