Usah tidur malam

##seriusnanya hai.. Ada tk pglman moms, bayi 3 bln lbih, susah tdur mlm.. Mcm rimas pusing sna pusing sini, gosok2 muka..#pleasehelp

3 Balas

sy masuk 3bulan alhamdulillah anak sng tido .. malam jarang bgun meregek mcm awal2 dlu .. bangun cuma nk susu sja .. tp skrg ni musim panas .. kdg2 dia tk boleh tido tu sebab panas .. sy pakaikan dia pampers sja barula boleh tdo lena

ala kesiannye gosok2 muka, mesti dia tak selesa pape tu, maybe panas sis..

normal. nk masuk fasa baru every 3 months akan ade fussy phase.