Berpantang sendiri Pernah Tak mommies berpantang sendiri Tanpa ibu/waris . Apa yg patut dilakukan?

2 Balas

Saya pantang sndiri dgn suami je. Sebab saya takde mak dan mak mertua. Dua2 meninggal. Saya santai je hehe. Suami yg masakkan. Jaga baby mandi baby smua saya buat sndiri. Suami tlg sikit2. Inshaa Allah smua okay. Jangan stress2 okay.

2y ago

wahhh .. Sy pun risau ..sebab niat mmg nak berpantang dirumah sendiri tnpa parents .. cuma risau penjagaan diri sendiri takut Tak terurus 😅. tq sis share pengalaman .

me hired cl. amek yg 8hours punya. sampai husband blik kerja. for 2w. kira 2w lps bersalin husband cuti dulu. lps 2w bru cl dtg ganti. lps habis tu ok je duduk sendiri dkt rumah. sbb dh sebulan kn. bdn dh kuat kn.v

2y ago

terfikir jugak tu . sbb suami mmg on off di Rumah .. tq sis share info.