Nak minum air apa?

Hi, semua…sy tgh pregnant 19weeks baru lepas habis alahan 16weeks haritu…just nak tanya kenapa tiap2 hari saya lepas minum air badan jadi tak best, tak sedap, mulut rasa loya tapi tak muntah macam time alahan haritu…minum air masak tak boleh, teh tarik / nescafe panas pon akan jadi benda yang sama. Nak tanya air apa je yg boleh saya minum?😩 #pleasehelp #firsttimemom

2 Balas

Ala kesiannyaaaa. Xdapat bayangkan xboleh minum air masak. Sbb sy kaki air masak haha. Sis cuba minum yg masam2. Sy suka buat air limau. Kalau sis xde gdm boleh la campur gula. Sy selalu letak madu hehe. Jgn minum air bersusu sbb sis kata loya minum teh n nes.

Hi, dah try air yg masam2? Macam jus orange/epal ke, air limau atau lemon ke 🥺