Bersalin.

Hi semua....saja nak inform yg saya dah selamat bersalin seminggu lepas. Saya bersalin pada 38minggu. Awal 2 minggu daripada tarikh bersalin..Alhamdulillah ..

Bersalin.
1 Balas

congrat sis, selamat berpantang. 😘 . sama saya dulu ,bersalin 38w juga, tak ready apa tiba2x kena czer hari tuh juga. 😂 .

1y ago

yeke....sy pun mula² confius jgk...rasa mcm senggugut mild² camtu..tp mkin lama mkin sakit..walaupun anak ke3 tapi confius tu sakit contraction atau braxton hicks.. tanya kakak dia kata contraction..pastu tiba2 kuar tanda..so mmg confirm..alhamdulillah ..bersalin normal..risau jgk..sbb xde tenaga da..